Jakirović svim silama želi Pašalića u modrom dresu. Rijeka traži čistih pet milijuna eura

novilist - prije 6 sati - link

ZAGREB Sada više nije nikakva tajna da Sergej Jakirović svim silama želi vidjeti Marca Pašalića u modrom dresu. Na kraju krajeva, on ga je u ovo doba prošle godine doveo u Rijeku i trasirao mu put prema punoj afirmaciji i hrvatskoj reprezentaciji. Budući da je Dinamo prošle sezone imao dosta problema s pozicijom desnog krila, jasno je zbog čega je Jakirovićev čeznutljivi pogled okrenut prema Rujevici.

Zapravo, dolazak Gabriela Rukavine u Rijeku mnogi su protumačili kao početak sklapanja poslovnog mozaika za Pašalićev transfer. Međutim, kuloari bliski Maksimirskoj 128 tvrde da tu nema poveznica.

Modri se nadaju da bi mogli dobiti Pašalića za nešto nižu cijenu i postotak budućeg transfera, Rijeka radi isto i traži čistih pet milijuna eura za jednog od svojih najvrednijih igrača. Odgovorni iz Maksimirske 128 razmatraju situaciju iz svih mogućih kuteva, ali u ovom trenutku je realizacija tog potencijalnog transfera na čekanju.

Sigurno da će do kraja prijelaznog roka biti još dosta ponuda za Pašalića iz modrog tabora. U Dinamu možda čekaju realizaciju transfera Baturine, Petkovića i Sučića prije negoli opet istaknu ponudu prema Rujevici. Nije isključena ni mogućnost da Rijeci ponude nekoga od igrača koji im ne trebaju, poput U-21 reprezentativca Maura Perkovića kojem je, kako kažu dobro upućeni, već sugerirano da potraži novu sredinu. U svakom slučaju, itekako je jasno da je Jakirović svom snagom zapeo za Pašalića.

Objava Jakirović svim silama želi Pašalića u modrom dresu. Rijeka traži čistih pet milijuna eura pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

HNK Rijeka (177)Marco Pašalić (9)NK Rijeka (165)nogomet (2182)Sport (9349)