POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

dulist - prije 13 sati - link

Grad Dubrovnik, putem Upravnog odjela za kulturu i baštinu, objavio je Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi za 2025. godinu. Poziv je namijenjen kulturnim ustanovama, udrugama, umjetničkim organizacijama, samostalnim umjetnicima te ostalim pravnim i fizičkim osobama koje se bave kulturnim programima, kako bi dostavili svoje prijedloge za uvrštavanje u Program javnih potreba u kulturi za iduću godinu.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva iznosi 450.000,00 eura, a Grad Dubrovnik planira sufinancirati okvirno 110 programa, projekata i manifestacija putem ovog poziva. Sredstva za realizaciju odabranih kulturnih programa u 2025. godini povećana su za 28.5 posto u odnosu na 2024. godinu, a ovo je drugo uzastopno povećanje sredstava za javne potrebe u kulturi, budući da su sredstva u 2024. godini bila 55 posto veća nego u godini ranije.

Predlagatelji mogu svoje programe poslati elektroničkim putem korištenjem elektroničkog sustava prijavljivanja, predati u pisarnicu Grada Dubrovnika na adresi Gundulićeva poljana 10, ili poslati preporučenom poštom na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za kulturu i baštinu, Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik. Rok za dostavu prijedloga je 31. kolovoza 2024. godine.

Detaljne upute za prijavu dostupne su na web stranici Grada Dubrovnika.

pročitaj cijeli članak

Aktualno (906)