Morcheeba ovoga petka dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji

novilist - prije 6 sati - link

MusicFest na Ljetnoj pozornici u Opatiji nastavlja se u petak, 19. srpnja, uz nastup popularne Morcheebe, najavio je organizator koncerta Festival Opatija.

Poznati britanski sastav osnovali su sredinom devedesetih pjevačica Skye Edwards i braća Paul i Ross Godfrey, te su svojom glazbom u kojoj kombiniraju trip-hop, rock, folk rock i downtempo brzo stekli brojne obožavatelje širom svijeta.

Njihova studijska izdanja osvajala su vrhove top ljestvica, dva su dosegla Top 10 Ujedinjenog Kraljevstva, a pjesme kao što su “Rome Wasn’t Built in a Day”, “The Sea”, “Trigger Hippie”, “Undress Me Now”, “Part Of The Process” i mnoge druge priskrbile su im legendarni status među publikom.

Kroz impresivnu karijeru osvojili su velik broj fanova po cijelom svijetu, a jedan su od izvođača koji uredno posjećuje naše krajeve. Grupa čestim dolascima iznova oduševljava hrvatsku publiku pa zbog toga pripadaju u posebnu kategoriju miljenika domaće publike, koja će u divnom ambijentu opatijske Ljetne pozornice moći uživati u glazbi Morcheebe.

Za zagrijavanje publike zadužen je Cherry Troopers, mladi indie-synthwave-rock bend iz Rusije, koji privlači sve više pozornosti na međunarodnoj sceni.

Objava Morcheeba ovoga petka dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (530)koncert (111)Mozaik (678)