U Opatiji i ove godine Škola plivanja: Odličan program za najmlađe na Tomaševcu

riportal - prije 2 tjedna - link

KŠR Gorovo i ove godine organizira tradicionalnu školu plivanja i to u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Opatija. Uz školu plivanja tu je i odličan sportsko rekreativni program

Opatijsko kupalište Tomaševac je i ovog ljeta središte programa za najmlađe. U jutarnjem terminu svakim radnim danom, dakle od ponedjeljka do petka, održava se škola plivanja uz sportsko rekreativni program a novi turnus najavljen je za 15. srpnja.

Svakog jutra od 9 – 11:30 djeca predškolskog i mlađeg školskog uzrasta mogu učiti plivati i odlično se zabaviti uz instruktore.

Zainteresirani se mogu prijaviti kod instruktora neposredno prije početka programa a sve informacije mogu se dobiti i na 091/ 420 0650 ili na ksr.gorovo@gmail.com. Voditelj škole je viši sp. trener Dalibor Korenić.

Uz plivanje tu su i brojene sportsko zabavne aktivnosti kao što su odbojka na pijesku, rukomet, badminton, nogotenis, mini odbojka, nogomet, graničar, sportski poligon, štafetne igre, gađanje koševa, pikado, bacanje loptice, igre na pijesku, igre u moru te razna sportska nadmetanja.

Osim jutarnjih aktivnosti organizatori, uz podršku Grada Opatije i Opatija 2000 Zdravi grad, od ponedjeljka do petka nude poseban sportsko rekreativni program u poslijepodnevnim satima i to u terminu od 16 – 18 sati. Aktivnosti su itekako atraktivne: štafetne igre, nogotenis, nogomet, mini odbojka, graničar te rukomet na pijesku.

I ovo ljeto Opatija brine o svojim najmlađim građanima, no znakovit je i broj djece koja dolaze iz cijelog ‘prstena’ što je dokaz kvalitete i zanimljivosti ovog programa, na zadovoljstvo organizatora.

Photo. Arhiva KŠR Gorovo

The post U Opatiji i ove godine Škola plivanja: Odličan program za najmlađe na Tomaševcu appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Opatija (304)program (32)RIJEKA I PGŽ (956)