Festival sladoleda u Njivicama nastavlja se večeras uz Mineu i pregršt sladolednih užitaka!

riportal - prije 1 tjedan - link

U organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj, sedmi Festival sladoleda jučer je otvorio svoja vrata, a posjetitelji su već prvog dana imali priliku uživati u širokom izboru sladoleda na čak 18 punktova, smještenih duž Ribarske obale, Lukobrana, vanjskih prostora Aminess Atea Camping resorta te na nekoliko lokacija unutar Aminess hotela.

Festival je otvorio Neno Belan & Fiumensi, uz energičan nastup koji je dodatno ugrijao atmosferu i rasplesao publiku, a večeras na pozornicu stiže Minea!  

U centru Njivica smješteno je pet stiliziranih ice cream cornera u kojima se mogu kušati craft sladoledi pa tako posjetitelji mogu birati iz šarolike palete okusa koju nude Valle Losca, Ema ice cream, aRoma Gelato Experience, Pri suncu by Nina Šarić i Di Mare.

Sladoledoljupci mogu birati među maštovitim okusima poput voćnih ili čokoladnih craft sladoleda na štapiću, zatim gelata mango Alfonso, passion fruit i marakuja, a mogu se kušati i sladoledi od malina iz Gorskog kotara ili mandarine iz doline Neretve.

Festivalska atmosfera uvukla se u svaki kutak pa tako šećući živopisnim uličicama i uz obalni dio koji je prepun scenografskih elemenata, posjetitelji mogu u sladoledima uživati i kod brojnih ugostitelja koji su dio ovogodišnje slatke priče. Svoje sladolede tijekom cijelog dana nude Restoran Rivica, Bourbon, Stric, Vijon, Passage, Fontana i Fratelli, a svaki od ukupno 18 punktova nudi određeni proizvod po promotivnim cijenama, odnosno nižima od redovnih.

Aminess hotels & Resorts festivalu su se pridružili na čak šest svojih punktova, od čega valja izdvojiti 7 Seas Restaurant & Bar by Matija Bogdan gdje će nuditi handmade ice cream Frozzie.

Šareni photo corneri, ukrasi u obliku sladoleda u svim bojama i varijacijama preplavile su Njivice, a tijekom sljedećih šest dana slijedi programski sadržaj koji će razveseliti i male i velike. Svakog će se jutra u Kids Corneru by Aminess koji se smjestio u parku ispod Aminess Gaia Villa u jutarnjim satima održavati kreativne radionice i animacija, dok u večernjim satima slijedi Kids disco, uz nastup performera, mađioničara i umjetnika.

U večernjim satima slijede glazbeni nastupi, a nakon večerašnjeg Mineinog koncerta,  u danima koji slijede nastupit će grupa Venus, L’amour band, Infinity band, Grooversi i DJ Tommy. Uz bogat program, ukusne sladoledne delicije i zabavu za sve uzraste, Festival sladoleda u Njivicama pravi je raj za ljubitelje slatkih užitaka, a ovoj ljetnoj čaroliji posjetitelji se mogu pridružiti sve do nedjelje!

The post Festival sladoleda u Njivicama nastavlja se večeras uz Mineu i pregršt sladolednih užitaka! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

festival sladoleda (5)koncert (111)Njivice (7)RIJEKA I PGŽ (991)sladoled (25)