(Zasad) ništa od Queens Of The Stone Age u Zagrebu, Josh Homme mora na hitnu operaciju

novilist - prije 3 tjedna - link

Loša vijest za hrvatske ljubitelje rock skupine Queens Of The Stone Age, njihovi koncert zakazani za 23. i 24 srpnja na zagrebačkoj Šalati otkazani su, zajedno s ostalim europskim nastupima u Europi u srpnju u Francuskoj, Slovačkoj, Njemačkoj Austriji Rumunjskoj i Grčkoj.

Na Instagram stranici bend je objavio da koncerte otkazuje jer se frontmen Josh Homme mora vratiti u SAD odmah „zbog hitne operacije.“

U istoj objavi, bend je napomenuo da se ispričavaju vjernoj publici i dijele frustraciju i razočaranje što moraju otkazati koncerte, no nastaviti dalje jednostavno nije bilo moguće.

View this post on Instagram

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage)

Nije precizirano o čemu je točno riječ, no zna se da se Homme 18 mjeseci borio sa zloćudnom bolesti i da je zbog nje već morao na operaciju.

No, krajem prošle godine objavio je da su mu liječnici rekli da je „čist“ što se raka tiče i sretan što nakon mračnog razdoblja – napominjao je da mu je u kratkom vremenu preminulo devet bliskih osoba, među njima Taylor Hawkins iz Foo Fightersa i dugogodišnji suradnik Mark Lanegan – može nastaviti dalje.

No, prema neslužbenim objavama nije riječ o recidivu već neodgodivoj operaciji hernije, odnosno bruha. Ako je tako, postoji mogućnost brzog ozdravljenja.

To sugerira i informacija od strane organizatora da su zagrebački koncerti samo nakratko odgođeni, i da se traže novi datumi negdje za kraj ljeta.

Objava (Zasad) ništa od Queens Of The Stone Age u Zagrebu, Josh Homme mora na hitnu operaciju pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

koncerti (28)operacija (9)RIF (99)salata (6)zagreb (370)