Prvi K-POP vlak uskoro kreće u Palachu, bit će to pravi vatromet zabave za ljubitelje korejske glazbe

novilist - prije 3 mjeseca - link

Prvi K-POP vlak za Rijeku uskoro kreće! Ukrcajte se i pridružite nam se na novim zabavama i događajima ovo ljeto! Korejska muzika (danas poznato pod skraćenicom K-POP) obuhvaća različite žanrove, a u središtu same muzike su izvođači zvani idolima i njihovi obožavatelji.

Neosporno je da su ljubitelji ovog žanra muzike bitan dio cijele popularnosti korejske muzike jer zahvaljujući njima, bendovi poput BTS, Blackpink i drugi proširili su utjecaj po cijelom svijetu. Utjecaj korejske muzike već je odavno dosegao Hrvatsku, međutim, ove godine specifično se zadržava u Rijeci. Riječki ljubitelji korejske umjetnosti okupili su se i formirali klub zvan “Korean Club Rijeka” (hrv. Korejski klub Rijeka) s ciljem proširivanja korejske kulture i jezika, ali i održavanje raznovrsnih zabavnih događaja. Jedan od dva događaja koji se održavaju ovaj mjesec u sklopu organizacije Korean Club Rijeka je prva riječka K-POP zabava zvana; “K-POP KONNECT PARTY”.

Navedeni “party” održavati će se 26.7. ove godine u Klubu Palach od 22 sata, a cijena ulaznice je pristupačnih 5 eura. Samo pazite na dobnu granicu polaznika, s obzirom da će se ovaj događaj održavati do kasnih sati. Na zabavi Vas očekuje nezaboravna zabava i nekoliko uzbudljivih iznenađenja od strane Korejskog kluba Rijeka.

Ukoliko ste zainteresirani za predhodno navedeni “K-POP KONNECT PARTY” prijavite se putem poveznice; https://forms.gle/6pp9wbjbrz4ZwHWq9 i navedite pjesmu koju biste ondje voljeli čuti. Ukoliko niste zainteresirani za “party” Vas više zanimaju proizvode svojih nadražih korejskih pjevača, onda Vas pozivamo da se prijavite na događaj na kojem možete kupovati ili prodavati svoje K-POP proizvode zvan; “Trade&Sell My K-POP Collection”.

Na ovom događaju možete očekivati K-POP obožavatelje iz Rijeke ali iz diljem Hrvatske s proizvodima različitih idola te mogućnost da sami izvučete karticu Vašeg najdražeg idola na stolu zvan “Lucky Draws”. Ulaz u ovaj događaj je potpuno besplatan za sve te se održava istog dana, 26.7. od 19 do 21:30 sati. Ukoliko se želite riješiti svojih K-POP proizvoda ili želite kupiti nove, prijavite se ispunjavanjem ankete na poveznici: https://forms.gle/QoRPU8VPRL2Tutug6.

Navedene linkove također možete pronaći na objavama na našoj Instagram stranici (sejongrijeka_students) i FaceBook stranici (Korean Club Rijeka) te na njima možete pronaći
sve dodatne informacije navedenih događaja. Pratite nas na našoj web stranici; www.kcri.club te saznajte koje još događaje planiramo organizirati. Za bilo kakve dodatne informacije ili pitanje, obratite nam se na našem mailu; koreanclubrijeka@gmail.com.

Objava Prvi K-POP vlak uskoro kreće u Palachu, bit će to pravi vatromet zabave za ljubitelje korejske glazbe pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (363)Mozaik (564)