Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš i voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš dobili drugo dijete!

novilist - prije 3 mjeseca - link

Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš i voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš još su u siječnju ove godine otkrili da očekuju svoje drugo dijete, a sad su na društvenim mrežama podijelili sretne vijesti o prinovi.

Nina je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju iz bolničkog kreveta, s bebom u naručju.

,,I kad sam pomislila da srce ne može biti punije, došao si ti. Pavle moj”, napisala je u opisu objave.

Inače, Dino i Nina prvog sina Šimuna dobili su u veljači 2021. godine, a radijska voditeljica je tijekom prve trudnoće u razgovoru za Story priznala da je očekivala djevojčicu.

,,Čekamo dječaka, iako sam od početka imala jak osjećaj da je riječ o curici. Kad mi je doktorica otkrila da je dečko, bila sam iskreno iznenađena s obzirom na to da me osjećaj u životu rijetko vara. Ali, evo, maleni me očito prevario. Podijelili smo se tako da je muž malo više navijao za dječaka, a ja za curicu, ali mislim da to inače tako nekako ide. Na kraju dana, sve je to tako nevažno – dok je bebica živa i zdrava, najsretniji smo ljudi na svijetu“, ispričala je tada.

Podsjetimo, par se upoznao na Fakultetu političkih znanosti. Nakon četiri godine prijateljstva dogodila se ljubav, a vjenčali su se godinu i pol dana nakon što su počeli izlaziti.

Objava Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš i voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš dobili drugo dijete! pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (566)Showbiz (1887)