Josip Drmić osvanuo na Kantridi, nekadašnji napadač Rijeke i Dinama trenira s nogometašima Opatije

novilist - prije 3 mjeseca - link

RIJEKA Prvi trening nogometaša Opatije na otvaranju novog radnog tjedna  donio je i jedno novo itekako poznato nogometno lice na travnjak podno kultnih stijena Kantride. Josip Drmić (31) priključio se treninzima Crno bijelih i samom svojom pojavom digao intezitet i kvalitetu treninga kojega ionako visoko drže na hrvatskoj sceni itekao poznata nogometna imena poput Andreja Prskala, Luke Marića, Ivana Grafa, Marina Grujevića ili Goodnessa Ajayija.

Nekadašnji napadač švicarske reprezentacije, Zuricha, HSV-a, Bayera iz Leverkusena, Borussije Monchengladbach, Norwicha, Rijeke i Dinama na Kantridi  se priprema za novi angažman nakon razlaza s Modrima, a sudeći po prvom treningu s Opatijcima neće dugo čekati na ponudu za novim angažmanom.

Drmić bez obzira na neigranje u Maksimiru  još uvijek djeluje kao igrač koji je u stanju zabiti 15 do 20 golova u SuperSport HNL-u  u bilo kojoj momčad koja je u stanju donijeti kroz igru loptu nadomak ili u suparnički šesnaesterac.

Treneru Opatije Zoranu Bogolinu najveća muka bila je prekinuti trening i međusobnu utakmicu na skraćenom igralištu. Čak se u nekoliko navrata i pretjerano rasplamsao natjecateljski duh,  želja za dokazivanjem otišla je možda i malo predaleko. Opatijci djeluju jako motivirano i nabrijano za povratničku sezonu u Prvoj NL.

A što bi tek bilo da se ostvare oni najluđi snovi simpatizerija Crno bijelih i Drmić primjerice odigra barem šest mjeseci u opatijskom dresu… Kantrida mu je ionako blizu, otprilike na pola puta od Opatije do centra Rijeke…

Inače, s Opatijcima je počeo trenirati dugogodišnji stanovnik Rujevice, nigerijski vratar David Nwolkor, a na svojevrsnom probnom roku je Peter Mathew, 20-godišnji nigerijski branič.

 

 

Objava Josip Drmić osvanuo na Kantridi, nekadašnji napadač Rijeke i Dinama trenira s nogometašima Opatije pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

NK Opatija (25)nogomet (2661)