FOTO/VIDEO “Abba Aqua” spektakl na Kantridi. Pogledajte kako je bilo na završnoj reviji umjetničkog plivanja

novilist - prije 3 mjeseca - link

Klub umjetničkog plivanja Primorje Aqua Maris na Bazenima Kantrida upriličio je svoju ovogodišnju završnu reviju; sportsko-glazbeni događaj pod nazivom Abba Aqua. Puno gledalište pljeskom je pozdravljalo atraktivne poteze na, ispod, ali i iznad površine vode. Poteze plivačica u bazenu glazbenim je izvedbama uživo pratio Ring – Abba Tribute band čime je podcrtana raskoš ovog događaja.

Tradicionalna revija kojom se zaključuje još jedna uspješna sezona poslovanja Kluba svake godine ponudi spoj glazbe i umjetničkog plivanja. Nakon prošlogodišnje revija koja je bila obojena hitovima Elvisa Presleyja, bazenom su sinoć odjekivali hitovi čuvene švedske grupe.

Uvertira bala na vodi bio je ulazak Agnethe i Anni-Frid popraćen pljeskom publike koja je pristigla u velikom broju. ABBA-ina pjesma „Fernando“ zasvirala je za početak večeri uz sirenu koja je zaplivala u najvećem bazenu kompleksa.

Foto galerija: Primorje Aqua Maris, revija umjetničkog plivanja Foto: Ana Križanec

„Mamma Mia“, „Take a chance on me“, „Honey, Honey“, „S.O.S.“ ili „Lay all your love on me“ samo su neke od poznatih uspješnica koje su članicama Primorje Aqua Marisa poslužile kao inspiracija za novu reviju. Blagost pjesama ABBA bile su sjajna podloga za umijeće umjetničkog plivanja, a uz atmosferu ljetne večeri i sumraka koji je dopirao kroz otvoreni krov, doživljaj je bio potpun. Devetnaest uvježbanih točaka izvele su sve članice kluba, od najmlađih ribica do veteranki.

U solu, paru, manjim ili većim grupama, uvježbane formacije i zavidni potezi izvođača mamili su uzdahe publike pristigle u velikom broju.

Svojski obol događaju dao je i poznati Ring – ABBA tribute band. Članovi benda u svom su performansu komunicirali s publikom te scenskim nastupom svima okupljenima prenijeli lik i djelo čuvene švedske grupe.

 

Objava FOTO/VIDEO “Abba Aqua” spektakl na Kantridi. Pogledajte kako je bilo na završnoj reviji umjetničkog plivanja pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Ostali sportovi (932)rijeka (959)