Riječku ribarnicu ispunio disco, pogledajte kako je bilo

novilist - prije 3 mjeseca - link

Sinoć je riječku ribarnicu ispunio ritam disko hitova iz 70-ih i 80-ih godina i pretvorio je u vruću točku retro zabave pod nazivom “Disco Revival 70’s & 80’s Hits”.

Organizatori Disco Revival i DJ Luca Montecchi privukli su ljubitelje disko glazbe u ovaj povijesni prostor izgrađen 1880-ih godina, koji je za ovu priliku dobio novo, svjetlucavo ruho i zasjao u šarenom disko ambijentu.

Foto galerija: Disco party u ribarnici Foto: Ana Križanec

Večer je započela u 21 sat. Uskoro je podij vibrirao hitovima poput “Stayin’ Alive”, “Dancing Queen” i “Billie Jean”, a prostor riječke ribarnice očigledno je omiljeno mjesto Riječana za pop-up party poput ovoga.

Plesni je podij bio pun svih dobi i profila, a atmosfera je bila vesela, rasplesana i puna osmijeha. Dresscode je bio ispoštovan, tako da je većina plesača izvadila osamdesete iz ormara i zaputila se u jedno od rijetkih mjesta u Rijeci gdje se mogu dobro isplesati.

Čini se da disko groznica ne izlazi iz mode, a još je bolja u kombinaciji s bezvremenskom ribarnicom i njezinim posebnim ambijentom u kojoj svaki party postane najtraženiji u gradu.

Objava Riječku ribarnicu ispunio disco, pogledajte kako je bilo pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

rijeka (962)Rijeka & Regija (781)