POZIV UMJETNICIMA Natječaj za izlaganje u Galeriji Flora u 2025. godini

dulist - prije 3 mjeseca - link

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik poziva umjetnice i umjetnike da prijave svoje prijedloge na natječaj za izlaganje u Galeriji Flora u 2025. godini. Natječaj je otvoren za samostalne izložbe, manje grupne izložbe, kustoske koncepcije, prostorne intervencije, akcije, performanse, programe koji uključuju lokalnu zajednicu, a rok prijave je 20. srpnja 2024.
Ne prihvaćaju se projekti koji su izlagani u Dubrovniku u proteklih deset godina, kao ni samostalni projekti umjetnika koji su već samostalno izlagali u Galeriji Flora u protekle 2 godine.
Prijava treba sadržavati: kontakt podatke i životopis autora, prijedlog/projekt, vizualne i tekstualne materijale rada koji se predlaže i tehnički opis projekta/prijedloga. Prijave se šalju na hdludu.programsko@gmail.com s naznakom ‘Natječaj za izlaganje u Galeriji Flora 2025.’. Prijave je potrebno dostaviti u digitalnom obliku kao jedan pdf dokument max 10 strana. Video i audio radovi mogu biti poslani WeTransferom ili kao poveznice.
Popis odabranih projekata, odnosno umjetnika i umjetnica će biti objavljen na facebook stranici Galerije Flora 20. kolovoza 2024.
Za sve dodatne upite obratiti se na: galerijaflora.dbk@gmail.com. Osoba za kontakt je voditeljica Galerije Ivana Pegan koju možete kontaktirati na broj mobitela 091 523 4737.

Foto: Flora/Facebook

pročitaj cijeli članak

Kultura (721)