Osijek se nakon Kristijana Lovrića rastao od još jednog iskusnog prvotimaca

novilist - prije 2 mjeseca - link

OSIJEK  Nogometni prvoligaš Osijek objavio je na svojim službenim internetskim stranicama kako klub napušta iskusni, 31-godišnji stoper Slavko Bralić.

Na kraju prošle sezone istekao je valjani ugovor Osijeka i rođenog Splićanina, a dvije se strane nisu dogovorile oko nastavka suradnje. Bralić tako nakon točno 100 odigranih utakmica u svim natjecanjima napušta Osijek, a po najavama je blizu da karijeru nastavi u slovenskom prvaku Celju, sastavu kojeg vodi hrvatski strateg Damir Krznar.

Bralić je karijeru počeo u Solinu, a u prvom navratu je član Osijeka bio od 2013. do 2015. godine. Potom je igrao za Široki Brijeg, Neftči, grčku Larissu i novosadsku Vojvodinu, dok se u Osijek vratio 2021. godine. Tijekom 2023. obavio je i kratku posudbu u Gorici. Najave govore kako bi Osijek trebao napustiti i Kristijan Lovrić, koji je prošle sezone izgubio status člana udarne momčadi.

Prošle sezone je Osijek zauzeo četvrto mjesto na ljestvici HNL-a čime je osigurao igranje u kvalifikacijama Konferencijske lige tijekom ljeta.

Objava Osijek se nakon Kristijana Lovrića rastao od još jednog iskusnog prvotimaca pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

NK Osijek (98)nogomet (2480)