S Rijekom je osvojio duplu krunu, s Vatrenima svjetsku broncu, a sada je raskinuo ugovor sa Zrinjskim

novilist - prije 2 mjeseca - link

MOSTAR  Nogometni klub Zrinjski iz Mostara službeno je obznanio kako 32-godišnji Filip Bradarić, nekadašnji hrvatski reprezentativac, više nije član tog bosansko-hercegovačkog prvoligaša.

„Zrinjski službeno potvrđuje sporazumni raskid ugovora s Filipom Bradarićem. Iskusni, 32-godišnji vezni igrač u Zrinjski je stigao početkom kolovoza prošle godine, a klub napušta s 23 službena nastupa i trofejom pobjednika Kupa“, između ostaloga je objavio klub iz Mostara.

Premijerni nastup za Zrinjski Bradarić je upisao u povijesnoj pobjedi protiv AZ Alkmaara od 4-3 u Konferencijskoj ligi. Prošle sezone Zrinjski je osvojio drugo mjesto u bosansko-hercegovačkoj Premijer ligi.

Profesionalnu karijeru Bradarić je počeo u Hajduku, a potpunu afirmaciju je stekao kao igrač Rijeke od 2015. do 2018. godine. Potom je igrao za Cagliari, te je kao član talijanske momčadi bio na posudbama u Hajduku, Celti i Al Ainu. Tijekom 2021. i 2022. godine igrao je za Al Ahli.

Bio je član hrvatske reprezentacije koja je 2018. godine osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu, a ukupno je skupio šest nastupa za reprezentaciju.

Objava S Rijekom je osvojio duplu krunu, s Vatrenima svjetsku broncu, a sada je raskinuo ugovor sa Zrinjskim pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

nogomet (2480)