‘Seksi Srijeda’ – riječki party brand najprovokativnijeg naziva 26. lipnja slavi prvi rođendan

riportal - prije 1 mjesec - link

Glazbeni program srijedom već godinu dana u Rakhia Bar donosi ritmove elektroničke glazbe

Sredinom tjedna, već punih 12 mjeseci, svi putevi vode u Rakhia Bar. Seksi Srijeda, večer elektroničke glazbe 26. lipnja obilježava prvu godinu svog postojanja. Riječani ali i turisti već 50 srijeda zaredom plešu u ritmu Seksi Srijede uživajući u vrhunskoj atmosferi i u odličnim house ritmovima.  

Seksi srijeda postala je „it“ odredište za sve ljubitelje house zvuka

Na ovom je glazbenom eventu dosad gostovalo više od 20 DJ-a odnosno DJ-ica. Za 250 sati vrhunskog partijanja zaslužne su njihove pomno birane glazbene selekcije.

Koliko se podžanrova elektronike izvrtjelo na Seksi Srijedi teško je izbrojati, a neke od njih ipak valja izdvojiti: house, tech house, progressive house, minimal, disco, electro-funk i afro house. Interijer Rakhia Bara svake se srijede prilagođava eventu pa se može zaključiti da su osim vrhunske atmosfere, za potpuni doživljaj ovog glazbenog programa, zaslužne i boho dekoracije.

Godišnjica se slavi posljednje srijede u lipnju

Posljednja srijeda u lipnju bit će slavljenička, a svojim će ju house setom dodatno obogatiti Grenco, DJ koji je prije godina dana otvorio prvo izdanje Seksi Srijede.

Osim seksi ritmova i rođendanske dekoracije, svi će gosti od 22 do 23 sata uživati u piću dobrodošlice – riječ je naravno o Cannelli, najpopularnijem likeru s ovih prostora koji spaja okuse jabuke i cimeta.

Kruže priče da je u pripremi prava rođendanska ludnica, što odmah otvara pitanje oko rezervacije stola, kojeg je moguće rezervirati putem Instagrama: https://www.instagram.com/ssrijeda/

The post ‘Seksi Srijeda’ – riječki party brand najprovokativnijeg naziva 26. lipnja slavi prvi rođendan appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Glazba (552)Mozaik (694)program (32)