Kirurg o stanju djece stradale na quadu: ‘Djevojčica (13) i dalje je kritično. Život joj je u opasnosti’

riportal - prije 1 mjesec - link

Zaprimljen je jedan dječak i dvije djevojčice. Od toga su dječak i djevojčica, možemo reći izašli iz životne opasnosti, ali druga djevojčica je kritično, rekao je bjelovarski kirurg Damir Koprek

Petero maloljetnika koji su u petak u Bjelovaru stradali u tri nepovezane prometne nesreće i dalje su u bolnicama zbog teških ozljeda.

Djevojčica koja je pala s quada i zadobila teške ozljede mozga odmah je operirana, ali još uvijek se bori za život. Dvoje djece s kojima je doživjela nesreću na intenzivnoj su njezi, a dominiraju ozljede glave.

Petnaestogodišnjakinja koja je pala s električnog romobila, a vozila je bez kacige, operirana je u KBC-u Zagreb. Stabilno je, na respiratoru. Liječnici su optimistični.

“Zaprimljeno j,e kao što znate, troje djece u dobi od 13 do 14 godina, jedan dječak i dvije djevojčice. Od toga su dvoje, dječak i djevojčica, danas možemo reći izašli iz životne opasnosti, a nažalost jedna pacijentica, stara 13 godina, je i dalje u kritičnom stanju i život joj je u opasnosti”, istaknuo je Damir Koprek, kirurg u Općoj bolnici Bjelovar za Danas.hr

The post Kirurg o stanju djece stradale na quadu: ‘Djevojčica (13) i dalje je kritično. Život joj je u opasnosti’ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

bjelovar (50)bolnica (62)djeca (99)DJEVOJČICA (28)Hrvatska i svijet (500)quad (15)