Kate Middleton proslavila rođendan princa Williama

novilist - prije 2 mjeseca - link

Kate Middleton javno je proslavila 42. rođendan princa Williama, objavivši razigranu sliku s djecom.

Na svojem je Instagram profilu princeza od Walesa objavila fotografiju svog supruga kako skače u zrak tijekom izleta na plažu s njihovo troje djece.

,,Sretan rođendan tata, svi te jako volimo! Cx,” napisala je Middleton na društvenim mrežama.

Princ od Walesa je na fotografiji nosio tamnoplavu majicu s kapuljačom i ružičaste kratke hlače, dok je držao za ruke princezu Charlotte i princa Louisa. Princ George je zatvarao lanac držeći svog mlađeg brata.

Fotografiju je prošlog mjeseca snimila Middleton u Norfolku, potvrdila je Kensingtonska palača za People.

Podsjetimo, Middleton je u siječnju provela dva tjedna u bolnici nakon teške operacije abdomena, a dva mjeseca kasnije u video poruci objavila je da su pretrage otkrile prisutnost raka te da će započeti preventivnu kemoterapiju.

Pritom je objasnila i zašto je kasnila s podjelom vijesti. ,,Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan za njih i da ih uvjerimo da ću biti dobro,” rekla je tada.

Middleton je imala svoj prvi javni nastup u subotu na proslavi Trooping the Colour – i taj izlazak ju je “iscrpio”, rekla je kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl za Entertainment Tonight dva dana kasnije.

,,Princeza ima tu neku labuđu kvalitetu,” primijetila je u ponedjeljak, te dodala: ,,Na površini izgleda kao da lagano klizi, ali ispod vode, mislim da često mahnito pliva.”

Objava Kate Middleton proslavila rođendan princa Williama pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

kate middleton (42)Mozaik (670)princ william (35)Showbiz (1786)