‘Nametljivo ponašanje’: Na području Bakra žena (73) više puta ulazila u tuđe dvorište kao joj se prohtjelo. Pritom je i krala!

riportal - prije 2 mjeseca - link

Policija 73-godišnjakinju sumnjiči da je u više navrata ulazila bez dozvole u dvorište kuće na području Bakra gdje je i otuđila ključeve osobnog vozila, izvijestila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i nametljivo ponašanje.

“Sumnjiči se da je tijekom proteklih nekoliko mjeseci u više navrata ulazila bez dozvole u dvorište obiteljske kuće na području Bakra i pri tome otuđila predmete manje vrijednosti u vlasništvu 29-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Uz navedeno je i prošli petak, 15. lipnja, iskoristila nepažnju vlasnika pa je opet nedozvoljeno ušla u dvorište i pri tome otuđila ključeve osobnog vozila 29-godišnjaka.“, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Završetkom istraživanja, protiv 73-godišnje osumnjičenice podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

The post ‘Nametljivo ponašanje’: Na području Bakra žena (73) više puta ulazila u tuđe dvorište kao joj se prohtjelo. Pritom je i krala! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

bakar (30)Crna kronika (2412)krađa (145)policija (773)provala (37)