Povodom Svjetskog dana glazbe će se održati plesna večer u Kostreni

riportal - prije 2 mjeseca - link

Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji s ciljem oživljavanja plesnjaka osmislila je program sufinanciran od strane Općine Kostrena – Zaplešimo kao nekad u 8!

Nakon uspješnog prvog “plesnjaka” u travnju, povodom obilježavanja Svjetskog dana glazbe održat će se druga plesna večer na terasi ispred Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji. U slučaju lošeg vremena, program će se održati u dvorani Narodne čitaonice.

Plesna večer održat će se u petak 21. lipnja s početkom u 20.30 sati, a u svijet glazbe, sve posjetitelje uvest će ženski vokalni sastav “Luštrin” pod stručnim vodstvom Andreja Babića. Nakon nastupa, plesni podije namijenjen je svima koji vole plesati uz svirku sastava “Whiteheads”  iz Udruge “LP Rock”.

25. studenog u 19.30 sati održat će se posljednja plesna večer, a posvećena je Međunarodnom danu borbe protiv nasilja nad ženama.

Ulaz na sve plesne večeri je besplatan. Zaplesati mogu i oni koji nisu iz Kostrene, čak i u slučaju da nemaju svoj prijevoz. Naime, zadnji autobus iz Kostrene za Rijeku kreće u 22:40, a autobusna stanica je u neposrednoj blizini.

The post Povodom Svjetskog dana glazbe će se održati plesna večer u Kostreni appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

kostrena (57)RIJEKA I PGŽ (807)