APEL! Čitatelj upozorava: Ovaj čovjek je u Krku namjerno ključem oštetio parkirano vozilo. Nudi se nagrada za njegovo identificiranje

riportal - prije 2 mjeseca - link

U ponedjeljak 17. lipnja oko 11 sati nepoznati počinitelj oštetio je automobil na parkiralištu kod Robne kuće Krk, na adresi Ul. Stjepana Radića 1A u Krku

Automobil marke BMW, registarskih oznaka KA 294 LG, oguljen je ključem, a počinitelj je na karoseriji vozila napravio značajnu štetu.

Incident je zabilježen nadzornom kamerom, a snimka je stigla u redakciju Riportala. Na snimci se vidi počinitelj kako namjerno i s predumišljajem oštećuje automobil, no njegov identitet još uvijek nije poznat – stoga nas je čitatelj zamolio za pomoć.

Filip, vlasnik automobila, apelira na građane koji možda prepoznaju osobu sa snimke ili imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji počinitelja da se jave na broj mobitela 0997070404.

Svaka informacija može biti od velike pomoći, a vlasnik automobila nudi i nagradu!

Originalna snimka proslijeđena je i u Policijsku upravu primorsko-goransku.

The post APEL! Čitatelj upozorava: Ovaj čovjek je u Krku namjerno ključem oštetio parkirano vozilo. Nudi se nagrada za njegovo identificiranje appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2404)Grad Krk (13)policija (769)