Pokrenuti “Ambasadori Kotar teatra”

novilist - prije 1 mjesec - link

Još jedan hvalevrijedan projekt niknuo je u sklopu Umjetničke organizacije Kotar teatar koja je pokrenula projekt ”Ambasadori Kotar teatra”.

– Projekt smo planirali već i prošle godine, a odlučili smo ga sada u ovom periodu pokrenuti i to zahvaljujući sufinanciranju Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske i Zaklade Kultura Nova. Ambasadori su zapravo devet osoba koji pokrivaju sve goranske gradove i općine te će oni zapravo biti naše produžene ruke.

Oni će svatko na svom području biti velika pomoć jer će nam pomoći kada budu određene kazališne predstave ili naša događanja u njihovom gradu ili mjestu. S tim ljudima smo već surađivali stoga im to nije novitet, a ova suradnja će biti odlična jer će nam olakšati i naš daljnji rad.

Želja nam je ustabilit programe na svim jedinicama lokalne samouprave. Imali smo zahvaljujući podršci Gradske knjižnice Janet Majnarich prvi susret naših ambasadora, a sa pravim radom krećemo na jesen kada će oni imati određene aktivnosti, a tada ćemo imati i ponovne susrete da vidimo jesmo li na dobrom tragu – istaknuo je ravnatelj Umjetničke organizacije Kotar teatar Matija Kezele.

Objava Pokrenuti “Ambasadori Kotar teatra” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Gorski Kotar (182)Rijeka & Regija (1212)