Dvojac na Rabu besramno pljačka umirovljenike! Evo kako su proteklih dana prevarili dvije gospođe (86, 74)

riportal - prije 3 mjeseca - link

Oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno nadležnom državnom odvjetništvu i predano pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem rapske policije dvoje hrvatskih državljana, starosti 29 i 33 godina, kazneno je prijavljeno pod sumnjom u počinjenje kaznenih djela teške krađe na drzak način.

Sumnjiče se da su proteklih dana oštetili dvije hrvatske državljanke u Banjolu i Barbatu iskoristivši njihovo povjerenje i nepažnju.

Naime, 86-godišnju hrvatsku državljanku su jučer, 16. lipnja, doveli u zabludu tražeći apartmanski smještaj pa ih je pustila u obiteljsku kuću nakon čega je 33-godišnjakinja pričala s njom i oduzimala joj pažnju, a 29-godišnjak joj iz sobe otuđio 2000 eura te su napustili kuću.

Osim toga je utvrđeno da su početkom lipnja oštetili i 74-godišnju hrvatsku državljanku kojoj su iz turističkog objekta u Banjolu otuđili razne predmete u vrijednosti oko 600 eura.

Inače, za spomenutim počiniteljima je raspisano nekoliko potraga zbog počinjenja imovinskih kaznenih djela na području Bjelovara, Zadra i Zagreba.

Završetkom istraživanja oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno nadležnom državnom odvjetništvu i predano pritvorskom nadzorniku.

The post Dvojac na Rabu besramno pljačka umirovljenike! Evo kako su proteklih dana prevarili dvije gospođe (86, 74) appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2398)krađa (144)policija (768)prevara (62)