Muškarac pobjegao s riječkog suda. Skočio kroz prozor na prvom katu

novilist - prije 2 mjeseca - link

Mlađi muškarac pobjegao je u srijedu poslijepodne kroz prozor s riječkog općinskog suda, gdje je doveden na ročište radi odlučivanja o istražnom zatvoru te policija po pisanju medija za njim još traga.

Okrivljenik kojem je određen istražni zatvor, pobjegao je s riječkog općinskog suda između 13 i 13,30 sati skočivši kroz prozor na prvom katu zgrade, objavili su u srijedu navečer portali.

Muškarac je navodno pobjegao dok je čekao odluku suca istrage o određivanju istražnog zatvora.

Kako procjenjuje portal Burin, prozor kroz koji je bjegunac pobjegao je na visini od oko tri i pol metra, no bjeguncu je išla na ruku činjenica da je otprilike pola metra ispod prozora podest.

Okomito prolazi “gurla”, odvodna cijev, što se spušta s krova, a sve to moglo mu je pomoći da mu spuštanje na plato suda bude što blaže.

Nakon što se našao na platou uz glavni ulaz u sudsku zgradu, bjegunac je hitro nastavio dalje. Sišao je stepenicama, pa se tako spustio na nogostup u Ulici žrtava fašizma, podno zgrade suda.

Kamo je nastavio dalje, može se samo pretpostavljati. Dva policajca, pod čijom je paskom dotad bio, nisu ga uspjeli zaustaviti.

Policija za njim još uvijek traga, objavio je portal Burin. Više pročitajte OVDJE.

Muškarac je doveden na sud jer je kršio mjere opreza, a u trenutku bijega nije bio predan pravosudnoj policiji te nije bio vezan lisicama.

Objava Muškarac pobjegao s riječkog suda. Skočio kroz prozor na prvom katu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2266)hrvatsko pravosuđe (12)Novosti (1307)policija (754)pravosuđe (17)rijeka (1220)