U Kupjaku ove subote malonogometni turnir, evo kako se prijaviti

novilist - prije 2 mjeseca - link

Koliko je važno u manjim sredinama držati se zajedno te složno organizirati događaj da on postane tradicija, pokazuje Sportsko društvo Kupjak koje ove subote, 15. lipnja organizira 26. Malonogometni turnir u Kupjaku i to na dan Sv. Vida koji je ujedno i zaštitnik mjesta.

Lokacija je nogometno igralište Kupjak, a prijave za ekipe su na sam dan turnira od 9:00h do 9:30h uz kotizaciju koja iznosi 80,00 € po ekipi.

Same nagrade su postoci od kotizacije plus pehari, utješna nagrada za četvrto mjesto te pehari za najboljeg igrača, strijelca i golmana uz sistem igre 4+1, bez dobnih ograničenja.

Tajnica SD-a Kupjak Ana Frković pojasnila nam je i da su se i ove godine potrudili organizirati turnir koji je već postao tradicija mjesta:

– Prijave ekipa su na sam dan turnira te se nadamo dobrom odazivu kako je bilo i lani. Ovaj turnir organiziramo kao i svake godine s ciljem da se promiče sport te da potičemo mlade na bavljenje sportom, ali i da se naši mještani te dragi gosti druže.

Potrudili smo se da imamo i ugostiteljsku ponudu, dobru glazbu i nadamo se da će nas i vrijeme poslužiti te da neće morati doći do odgode samog turnira.

Inače, mi članovi međusobno djelujemo kao jedna obitelj, svatko dobije svoj zadatak – potrudimo se maksimalno angažirati jer nam je bitno da naše društvo opstane.

Svima bih se zahvalila koji su nam pripomogli u organizaciji ovogodišnjeg turnira- našim članovima i njihovim obiteljima, Općini Ravna Gora, Osnovnoj školi Skrad, Mjesnom odboru Kupjak te DVD-u Kupjak – naglasila je Ana Frković, tajnica u SD Kupjak.

Objava U Kupjaku ove subote malonogometni turnir, evo kako se prijaviti pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Gorski Kotar (182)Rijeka & Regija (1217)