Uručena donacija programu Moje mjesto pod suncem, volonterima podijeljene donacije i zahvalnice

riportal - prije 1 mjesec - link

U Salonu Grada Rijeke danas je održan prijem za volontere ovogodišnjeg Festivala sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run, kao i primopredaja sredstava prikupljenih za program Moje mjesto pod suncem.

Prijemu su nazočili gradonačelnik grada Rijeke Marko Filipović, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac, voditelj Odsjeka za sport i tehničku kulturu Renato Kostović, predstavnica programa Moje mjesto pod suncem Ana Karakaš, predsjednik Atletskog kluba RI Maraton Zoran Medved te brojni volonteri.

Prodajom službenih majica festivala prikupljeno je 6448 eura, a simbolični ček s iznosom donacije gradonačelnik Filipović uručio je Ani Karakaš, koja se zahvalila svima koji su sudjelovali u akciji te naglasila kako će sredstva itekako dobro doći za podmirenje brojnih potreba programa.

Podsjećamo, Moje mjesto pod suncem udruge CEKADE bavi se djecom u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti, kao i njihovim roditeljima. U programu je trenutno 60 riječke djece u dobi od 6 do 18 godina i kroz njega primaju trajnu razvojnu podršku u stjecanju znanja i vještina te im se omogućava sudjelovanje u aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne.

Okupljenim volonterima gradonačelnik Marko Filipović i predsjednica RSS-a Dorotea Pešić Bukovac zahvalili su na predanom angažmanu, ističući kako bi bez njihove potpore sve bilo puno teže organizirati te uz nadu kako će se i iduće godine odazvati u velikom broju. Riječi zahvale upućene su i svim građanima koji su se u ovu riječku promociju zdravog načina života uključili trčanjem i donacijama.

Uručivanjem donacije i podjelom zahvalnica i poklon bonova sponzora Sportvisiona volonterima zaključena je priča ovogodišnjeg izdanja festivala sporta i rekreacije, koja je i u 25. godini održavanja na gradske ulice privukla velik broj građana željnih rekreacije.

The post Uručena donacija programu Moje mjesto pod suncem, volonterima podijeljene donacije i zahvalnice appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

donacije (10)RIJEKA I PGŽ (997)