Nakon dvadeset godina opet na okupu generacija maturanata 2003./2004. godine iz Crikvenice

novilist - prije 2 mjeseca - link

 

CRIKVENICA – Generacija maturanata 2003./2004. godine, Opće gimnazije dr. Antuna Barca (G1) iz Crikvenice, uz razrednicu Patriciju Nikolaus, proslavila je okruglih 20 godina mature. Okupljanje je započelo ispred srednje škole, a bili su tu Ana Pleše Buretić, Iva Gašparović, Vlatka Pobor, Nikolina Rubčić Prša, Margareta Goić, Maja Nestorović, Sabina Ahmičić Gušo, Maja Malinar, Irena Kasaš Spasić, Marta Pletikosić, Iva Baldo Karlić, Andrijana Lekaj Šostarić, Matea Butković, Višnja Dukić, Kristijan Vučičević, Marko Šutalo i Ivan Čor. Iako zbog obveza nisu svi bili prisutni, većina ih se okupila.

U misli su pristizala sjećanja iz srednjoškolskih dana, na lice su potekle suze radosnice, a zagrljaji su bar na tren vratili vrijeme godinama unatrag. Crikvenička generacija ponovno je sjedila u klupe i pozdravila svoju najdražu razrednicu kako bi joj zahvalili na svemu što je učinila za njih kroz četverogodišnje obrazovanje. Razrednica Patricia prelistala je dnevnik i još jednom prozvala svoje bivše učenike. Bujica emocija bila je uvertira za svečanu večeru u crikveničkom restoranu Sabbia, koja je potrajala do dugo u noć.

Objava Nakon dvadeset godina opet na okupu generacija maturanata 2003./2004. godine iz Crikvenice pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

crikvenica (115)Novi Vinodolski & Crikvenica (167)Rijeka & Regija (1226)