Od Velog Lošinja do Osora: Šesnaest ugostiteljskih objekata dobilo oznaku “Okus vitalnosti”

novilist - prije 2 mjeseca - link

Oznaku “Okus vitalnosti”, koju za hranu “bogatu hranjivim tvarima koja podržava opću dobrobit i razinu energije”, odnosno za onu koja “naglašava uravnoteženu prehranu s esencijalnim vitaminima, mineralima i drugim nutrijentima za promicanje vitalnosti i zdravlja s posebnim naglaskom na način kuhanja i pripreme” dodjeljuju Turistička zajednica Lošinja i organizacija “Gastronaut”, ovih dana dobili su vlasnici šesnaest ugostiteljskih objekata na lošinjskom području.

U Malom Lošinju to su “Baracuda”, “Bocca vera”, “Borik”, “Corrado”, “Deveron”, “Diana”, “Moby Dick”, “Silvana”, “Torte i to”, “Trojka”, “Veli žal” i “Za kantuni”, u Artatorama istoimeni restoran, u Velom Lošinju “Bora bar”, u Nerezinama “Manora”, a u Osoru “Mare”, a dobili su ih za sveukupno 54 jela i šest osvježavajućih napitaka.

Svečanost je priređena u Muzeju Apoksiomena, a obogatila su je djeca iz glazbenog odjela OŠ Marija Martinolića, prikazavši što su naučila tijekom nastave.

Objava Od Velog Lošinja do Osora: Šesnaest ugostiteljskih objekata dobilo oznaku “Okus vitalnosti” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mali Lošinj (24)Otoci (246)Rijeka & Regija (1226)