VOZAČI, STRPLJIVO! Zbog radova stvara se velika gužva na riječkoj obilaznici u smjeru Križišća

riportal - prije 2 mjeseca - link

Hrvatski autoklub (HAK) upozorava vozače na zastoje i gužve na riječkoj obilaznici (A7) zbog radova koji se trenutno izvode između čvorova Učka i Rujevica, od 17.600 km do 21.300 km, u smjeru Križišća. Zbog tih radova promet se odvija jednim trakom, što dovodi do usporenog prometa i kolona koje se kreću u pokretu s povremenim zastojima.

Prema HAK-ovim informacijama, trenutno je zabilježena kolona vozila koja se proteže od odmorišta Vrata Jadrana u smjeru Rijeke. Vozačima se savjetuje oprez i strpljenje te da koriste alternativne pravce ukoliko je to moguće.

Radovi su predviđeni do 8. lipnja 2024. godine u 7:00 sati, stoga se očekuje da će zastoje trajati do završetka radova. Vozači su pozvani da prate upute prometne policije i signalizaciju na cestama kako bi se izbjegle dodatne komplikacije u prometu.

Podsjećamo sve sudionike u prometu na važnost sigurnosti te da prilagode brzinu uvjetima na cesti i obavezno poštuju ograničenja brzine i prometne znakove.

The post VOZAČI, STRPLJIVO! Zbog radova stvara se velika gužva na riječkoj obilaznici u smjeru Križišća appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

HAK (56)rijeka (1228)RIJEKA I PGŽ (945)