Trojica mladića provalili u skladište kafića u Kostreni; Odnijeli novac, kameru, računalo, alkohol i hranu!

riportal - prije 3 mjeseca - link

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana od kojih su dvojica starosti 18 i 28 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Spomenuti se sumnjiče da su 14./15. travnja provalili u skladišni prostor ugostiteljskog objekta u Kostreni, a potom 27. svibnja u drugi ugostiteljski objekt u Kostreni i otuđili kameru, alkoholna pića, prijenosno računalo, novac, prehrambene proizvode i ostale predmete.

Osim toga, 28-godišnjak se sumnjiči da je od 10. do 16. svibnja otuđio gorivo iz radnog stroja s gradilišta na širem bakarskom području.

Dvojica osumnjičenika u dobi od 18 i 28 godina su od 31. svibnja do 2. lipnja na parkiralištu u Kraljevici provalili u rezervoar kombi vozila i otuđili gorivo te s osobnom vozila otuđili automobilske gume s aluminijskim felgama.

Materijalno su oštećene tvrtke iz Kostrene, Kraljevice, Crikvenice, Viškova i Zagreba za oko 2700 eura. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teških krađa, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

The post Trojica mladića provalili u skladište kafića u Kostreni; Odnijeli novac, kameru, računalo, alkohol i hranu! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2409)kostrena (57)krađa (147)policija (762)provala (36)