Provalama i krađama oštetili tvrtke iz Kostrene, Kraljevice, Crikvenice, Viškova i Zagreba. Dio ukradenog i pronađen

novilist - prije 3 mjeseca - link

Policijski službenici Druge policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana od kojih su dvojica starosti 18 i 28 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiče se da su 14./15. travnja provalili u skladišni prostor ugostiteljskog objekta u Kostreni, a potom 27. svibnja u drugi ugostiteljski objekt u Kostreni i otuđili kameru, alkoholna pića, prijenosno računalo novac, prehrambene proizvode i ostale predmete.

Osim toga, 28-godišnjak se sumnjiči da je od 10. do 16. svibnja otuđio gorivo iz radnog stroja s gradilišta na širem bakarskom području.

Dvojica osumnjičenika u dobi od 18 i 28 godina su od 31. svibnja do 2. lipnja na parkiralištu u Kraljevici provalili u rezervoar kombija i otuđili gorivo te s automobila otuđili automobilske gume s aluminijskim felgama.

Materijalno su oštećene tvrtke iz Kostrene, Kraljevice, Crikvenice, Viškova i Zagreba za oko 2.700 eura. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teških krađa, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Objava Provalama i krađama oštetili tvrtke iz Kostrene, Kraljevice, Crikvenice, Viškova i Zagreba. Dio ukradenog i pronađen pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2412)