Kaos na kvarnerskom otoku: Osumnjičenik (38) prijetio i bacao kamenje na skupinu muškaraca, jednog teško ozlijedio

riportal - prije 1 mjesec - link

​Pritvoren je zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje

Podnošenjem kaznene prijave protiv 38-godišnjeg hrvatskog državljanina, dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres.

Osumnjičenog 38-godišnjaka policija je prijavila za počinjenje dva kaznena djela- teška tjelesna ozljeda i prijetnja.

“Riječ je o osobi koja je u utorak, 4. lipnja oko 12 sati, na području Velog Lošinja remetila javni red i mir te vrijeđala troje hrvatskih državljana. Pri tome je jednom od njih, 32-godišnjaku, upućivao i prijetnje, nakon kojih je u njihovom smjeru bacao kamenje.

Oštećenom 32-godišnjaku je dijagnosticirana teška tjelesna ozljeda, a 58-godišnjaku lakša ozljeda.

Tijekom istraživanja je također utvrđeno da je 38-godišnjak u proteklih desetak dana oštećenom 32-godišnjaku u više navrata uputio prijetnje koje su kod njega izazvale bojazan za život.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku istraživanja, 38-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenih kaznenih djela, predan pritvorskom nadzorniku.

The post Kaos na kvarnerskom otoku: Osumnjičenik (38) prijetio i bacao kamenje na skupinu muškaraca, jednog teško ozlijedio appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2201)lošinj (4)policija (734)