Delničke košarkašice i košarkaši ostvarili sjajan uspjeh u Čabru

novilist - prije 2 mjeseca - link

U konkurenciji čak 15 mladih košarkaških ekipa iz Hrvatske i Slovenije igrači i igračice delničke Škole košarke “Gorski kotar” ostvarili su sjajan uspjeh na street ball turniru održanom u Čabru, kaže njihov voditelj Davorin Klobučar.

– Nastupili smo s tri ekipe od kojih su dvije bile u kategiriji od prvog do četvrtog razreda (“Štrunfovi” i “Tigrovi”) te jedna od 5. do 8. razreda (“Klobi”). Sve naše ekipe nakon uspješnog razigravanja ušle su u završnicu i ostvarile odličan uspjeh.

Ekipa “Klobi” trijumfalno odigrala je sve utakmice i uvjerljivo pobijedila na turniru a igrali su u sastavu: Matej Stojčević (kapetan), Tomas Štimac, Sebastian Štimac i Andrej Pantelić.

Isto je učinila i ekipa “Tigrovi” koja je igrala u sastavu Alan Briški (kapetan), Jan Međurečan, Fabijan Pašić, Tin Grgec i Karlo Krolo.

I “Štrunfovi” su došli do završnice te su kao daleko najmlađi osvojili četvrto mjesto, a igrali su u sastavu Matija Antunović (kapetan), Tena Malković, Noa Pleše i Luka Trutić.

Uz ove odlične rezultate svakako smo presretni i stoga što je za najboljeg igrača turnira proglašen Matej Stojčević iz naše ekipe “Klobi”.

Velike pohvale i organizatorima iz Čabra, kao i krasnim roditeljima djece iz Škole košarke “Gorski kotar ” koji su pratili i zdušno bodrili naše mlade košarkaše – rekao je Klobučar.

Objava Delničke košarkašice i košarkaši ostvarili sjajan uspjeh u Čabru pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Delnice (53)Gorski Kotar (183)Rijeka & Regija (1222)