BABYSTEPS dovodi prvu ‘puzijadu’ na Platak! Pridružite se zabavnom druženju za mame, tate, bebe i djecu!

riportal - prije 2 mjeseca - link

BABYSTEPS program ranog razvoja nastao je 2010. godine s ciljem edukacije roditelja da kroz razvojne igre i konkretne vježbice od rođenja potiču pravilan razvoj svoje djece od najranije dobi.

Autorica programa je Ivana Štedul, diplomirana fizioterapeutkinja i radna terapeutkinja, majka petero djece od kojih je 2 rođeno kao neurorizično. Spajajući znanja iz neuroanatomije i edukacije, prvenstveno kako bi pomogla svojoj djeci, a zatim i svoj djeci s kojom je radila u Hrvatskoj i inozemstvu, osmislila je standardizirani program razvojnih vježbica kroz koji je do sada prošlo preko 30.000 beba, a provodi se u 8 gradova u Hrvatskoj (Zagreb, Karlovac, Rijeka, Samobor, Split, Zadar, Osijek, Velika Gorica).

BABYSTEPS Rijeka organizira prvo i jedinstveno besplatno druženje za sve mame, tate, bebe i djecu u prirodi, na Platku, gdje one najmanje očekuje zabava i PUZIJADA – natjecanje u puzanju beba, a pobjednika puzijade i bogata nagrada.

Osim puzijade, posjetitelji će uživati u druženju, piknik iću i piću, šetnji oko jezera te tomboli.

The post BABYSTEPS dovodi prvu ‘puzijadu’ na Platak! Pridružite se zabavnom druženju za mame, tate, bebe i djecu! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1236)RIJEKA I PGŽ (947)