Lošinjski vikend vitalnosti održava se od 7. do 9. lipnja. Vaša Promjena Počinje Sada

novilist - prije 2 mjeseca - link

Lošinjski vikend vitalnosti održava se od 7. do 9. lipnja 2024. te je posvećen promociji kvalitetnog načina življenja kroz redovitu tjelovježbu, pravilnu prehranu te unutarnje zdravlje i ravnotežu tijela i duha. Manifestacija se održava povodom Global Wellness Day-a, čiji je slogan „One day can change your whole life!“.

Sudjelovanje je besplatno i namijenjeno lokalnim stanovnicima i gostima.

„Izuzetno smo ponosni što možemo ugostiti ovaj značajan događaj koji promovira zdrav i uravnotežen način života. Naša želja je da sudionici ovog vikenda steknu nove zdrave navike koje će pozitivno utjecati na njihovu svakodnevicu. Pozivamo sve da nam se pridruže i iskoriste priliku za aktivan i zdrav vikend na našem prekrasnom otoku vitalnosti.“, naglasio je direktor TZG Malog Lošinja, Dalibor Cvitković.

Program uključuje raznolike aktivnosti koje promoviraju zdrav način života i unutarnju ravnotežu. Sudionici će moći sudjelovati u podvodnoj orijentaciji, interaktivnim treninzima i smoothie radionicama za djecu, odbojci na pijesku, mini trkama, fit treninzima, pješačkim turama, vježbama disanja i jogi u prirodi. Također, bit će organizirane pilates sesije, energični treninzi s besplatnim mjerenjem tlaka i zdravstvenim savjetima, hike ture, šumska terapija, kajak ture, biciklističke ture pri zalasku sunca, te vježbe disanja i nordijsko hodanje. Program završava aktivnostima poput full body workouta, audio floatinga za smanjenje stresa i SUP tura.

Objava Lošinjski vikend vitalnosti održava se od 7. do 9. lipnja. Vaša Promjena Počinje Sada pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mali Lošinj (23)Otoci (245)Rijeka & Regija (1231)