Plesna Mamma Mia: Studio Believe nastupio u HKD-u

novilist - prije 3 mjeseca - link

 

Plesni studio Believe iz Kastva svoj je polugodišnji rad predstavio u ponedjeljak navečer pred punom dvoranom Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku – što reći nego “mamma mia!”

Foto galerija: Mama Mia: Plesni studio Believe iz Kastva nastupio u HKD-u Foto: Nikola Blagojević

 

Kako to studio Believe radi već zadnjih nekoliko produkcija, prvi i glavni dio večeri bila je tematska predstava, ovog puta temeljena na filmu Mamma Mia, što znači da je prvih 30 minuta proteklo uz vječne hitove ABBA-e. Uz pjesme “Slipping Through My Fingers”, “Money, Money, Money”, “Gimme, gimme”, “Dancing Queen” i druge, nastupali su svi članovi plesnog studija, od najmlađih do najstarijih. “To je bio grand finale našeg rada, vidjeti svih stotinjak članova u istoj koreografiji”, ponosna je voditeljica Romina Maravić.

 

Velik broj plesača znači i veliko strpljenje i pomnu organizaciju. “Svakako najveći izazov od svega bilo je uskladiti sve plesače te njihove ulaze i izlaze, pogotovo što se tiče najmlađe djece. Posebno zahvaljujem našim trenericama Martini Raspor, Lorni Paris i Karli Oprešnik koje treniraju najmlađe i svaka im čast što su uspjele iskoordinirati pedesetoro male djece – preponosna sam na njih”, dodala je Maravić.

 

Nakon mjuzikla, uslijedio je revijalni dio s još 10 točaka, a dvije od njih bile su gostujuće mažoretkinje Halubajke Viškovo i Super limači. U ovom su dijelu predstavljene nove koreografije na kojima su plesačice radile od siječnja.

 

Upravo s novim koreografijama Plesni studio Believe nedavno je sudjelovao na natjecanjima u Sarajevu i Zadru, a ovaj vikend idu u Malinsku koja će ugostiti čak stotinu “believovaca”.

 

Objava Plesna Mamma Mia: Studio Believe nastupio u HKD-u pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Ostalo (144)ples (10)rijeka (1116)Showbiz (1779)