Osnovnoškolci iz Triblja upoznali se radom policije

riportal - prije 2 mjeseca - link

Postavljen je policijski info-punkt gdje su stariji učenici imali su priliku isprobati tzv. pijane naočale kako bi spoznali štetnost alkohola, izvijestila je policija.

Dobra sinergija i suradnja Policijske uprave primorsko-goranske i Područnog ureda Civilne zaštite Rijeka u organiziranju preventivnih aktivnosti nastavlja se pa su tako jučer, u dvorištu Osnovne škole ”Jurja Klovića” u Triblju djelatnici civilne zaštite održali edukaciju.

Postavljen je policijski info-punkt gdje su stariji učenici imali su priliku isprobati tzv. pijane naočale kako bi spoznali štetnost alkohola. Policijska službenica Policijske postaje Crikvenica podijelila im je promidžbeni materijal i letke o prevenciji vršnjačkog i elektroničkog nasilja te su dobili magnete „Stop alkoholu i drogama“, „Stop nasilju“, „Policajac moj prijatelj“.

Osim toga, upoznati su s kampanjom “Postani policajac/policajka” te su dobili letke „Budi zakon – postani policajac/policajka“.

Družeći se s djecom policijska službenica odgovarala je na njihova pitanja o policijskom zanimanju, pri čemu im je naglasila da se za svaku pomoć uvijek mogu obratiti policiji (dolaskom u policijsku postaju, telefonskim pozivom na 192 ili putem aplikacije MUP-a).

The post Osnovnoškolci iz Triblja upoznali se radom policije appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

djeca (98)policija (757)RIJEKA I PGŽ (950)