Završio je program nordijskog hodanja ”Rijeka Outdoor”; Na zadnjem pješačenju uživalo sedamdesetak hodača

riportal - prije 2 mjeseca - link

Sedamdesetak hodača na „Plavo-bijeloj stazi“ za kraj programa

Proljetna sezona programa nordijskog hodanja i pješačenja u sklopu programa „Rijeka Outdoor“ završila se onako kako je i sama cijela protekla – uz brojne sudionike i u odličnoj atmosferi. Turistička zajednica grada Rijeke te Nordic Walking Team Opatija i KŠR Gorovo, kao partneri u organizaciji ovog programa, mogu itekako biti zadovoljni sezonom jer je po broju sudionika apsolutno rekordna što potvrđuje opravdanost i kvalitetu manifestacije.

Sezona se završila na najbolji mogući način i uz odlične vremenske uvjete pa je sedamdesetak hodača, nakon vježbi zagrijavanja, predvođenih licenciranim vodičima krenulo na pohod srednje teškom „Plavo – bijelom stazom“ na potezu: Bivio – šuma Striborova – šumski put prema Vratima Jadrana – Preluk – lungomare – Bivio. Stazu dužine oko 7 km odlično raspoloženi hodači su prehodali za 2 sata te uživali u atraktivnoj stazi koja spaja ugođaj šume s onim morskim.

Bilo je to zaista najbolje moguće finale sezone, a organizatori najavljuju nastavak atraktivnih programa jer „Rijeka Outdoor“ doista donosi programe za sve generacije i time daje veliki doprinos aktivnom načinu života na ovim prostorima što su prepoznali brojni sudionici koji se na njih odazivaju.

The post Završio je program nordijskog hodanja ”Rijeka Outdoor”; Na zadnjem pješačenju uživalo sedamdesetak hodača appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

hodanje (6)program (34)RIJEKA I PGŽ (977)Rijeka Outdoor (19)Zdravlje (302)