Policija objavila detalje jučerašnje pogibije motociklista kod Sibinja Krmpotskog. Kobna je bila – brzina

novilist - prije 2 mjeseca - link

Pu primorsko-goranska objavila je detalje teške prometne nesreće što se jučer, oko 15.50 sati, dogodila na Jadranskoj magistrali kod Sibinja Krmpotskog, a u kojoj je smrtno stradao 71-godišnji motociklist.

Navode kako 71-godišnji državljanin Austrije upravljajući motociklom austrijskih registracijskih oznaka nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i stanju na cesti uslijed čega je došlo do zanošenja motocikla na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te je udario u automobil riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 70-godišnji vozač.

Vozaču je pružena liječnička pomoć na mjestu događaja, ali je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

Tijelo preminulog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Rijeci, a promet je navedenom cestom između 16.50 do 17.45 sati bio u prekidu, a od 17.45 do 20 sati odvijao se jednim prometnim trakom.

Objava Policija objavila detalje jučerašnje pogibije motociklista kod Sibinja Krmpotskog. Kobna je bila – brzina pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2268)motociklist (69)prometna nesreća (477)smrtni ishod (14)