Sokolić prvi predsjednik Biciklističkog kluba Vinodol: “Krenulo je iz zafrkancije, a pretvorilo se u ozbiljnu priču”

novilist - prije 2 mjeseca - link

NOVI VINODOLSKI Danijel Sokolić prvi je predsjednik, Ognjen Ugrinović izabran je za dopredsjednika, Dalibor Ježić za tajnika, dok su Siniša Brajković, Saša Buneta i Perica Kršul članovi Izvršnog odbora Biciklističkog kluba Vinodol. Na osnivačkoj skupštini, održanoj u gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog, bilo je nazočno dvadesetak članova kluba koji sada čeka potvrdu dokumentacije.

– Sve je krenulo iz zafrkancije prije 15 godina vožnjom prema Duplji, a pretvorilo se u ozbiljnu priču. Ako Senj i Crikvenica imaju biciklistički klub, zašto ga ne bismo imali i mi? Sada smo u začecima, u pelenama, ali ovo je lijepa i odgovorna priča. Nazvali smo ga Vinodol, ali skupljali smo se po cesti, ima nas od Klenovice do Dramlja – rekao je Saša Buneta, novljansko-zagrebački glumac i voditelj, jedan od zaljubljenika u biciklizam, jedan od začetnika kluba. Ipak, najzaslužniji za njegovo osnivanje je Danijel Sokolić.

– Organizirat ćemo biciklijade, imamo brevet 14. listopada, ali nećemo zaboraviti ni na mlade koje ćemo educirati o ponašanju u prometu u suradnji s djelatnicima policije – rekao je Danijel Sokolić.

Dresovi kluba već se mogu vidjeti na cestama oko Novog Vinodolskog, ali zasjat će danas na tradicionalnoj sportskoj manifestaciji FIT4NOVI.

Objava Sokolić prvi predsjednik Biciklističkog kluba Vinodol: “Krenulo je iz zafrkancije, a pretvorilo se u ozbiljnu priču” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Ostali sportovi (534)Sport (9612)