Sportski dan u Rognjima ove je godine posvećen Riječaninu Ivanu Ferderberu!

riportal - prije 3 mjeseca - link

Događaj koji okuplja mlade ljude u Rijeci, ove godine je i humanitarnog karaktera

Sportski dan, dinamični je event Rotaract Cluba Rijeka Novi Val koji se sada već drugu godinu održava u Rijeci. -citiramo prije gl. teksta

Event je osmišljen u svrhu promocije sporta i okupljanja mladih ljudi željnih zabave, opuštanja i adrenalina koje donose prijateljske utakmice, a sve u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za Ivana Ferderbera.  

Održat će se u sportskom centru Ronjgi, na adresi Saršoni, Ronjgi 1, 16. lipnja 2024. godine od 10-18 sati.

Što vas očekuje na Sportskim danima?

Ove godine na repertoaru se osim tradicionalnog nogometa, nudi i mogućnost igranja stolnog tenisa pa se žestoka natjecanja očekuju i na tom terenu. Uz ponudu hrane i pića, osigurane su i vrijedne nagrade za one najbolje. Ono najvažnije za istaknuti je da je ovogodišnja epizoda Sportskog dana posebnog izdanja. Naime svi prihodi od uplaćenih kotizacija kao i prikupljenje donacije namijenjene su aktivnom liječenju i terapiji Ivana Ferderbera.

Rujevica za ovu sezonu ostaje prazna, pa ne postoji izgovor propuštanja ovako uzbudljive nedjelje, 16. lipnja na Ronjgima. Očekuje se dobra atmosfera i aktivan provod, a i prilika za dokazivanje u poznavanju umijeća sportskog igranja.

Prijave se obavljaju putem linka, a mjesta su ograničena https://forms.gle/K6c3onr39ny6M7r19 

Ukoliko tražite priliku za učiniti dobro djelo, svoj doprinos za pomoć Ivanu Ferderberu, možete uplatiti direktno obitelji Ferderber na IBAN: HR9024020063100222392 (opis plaćanja: DONACIJA ZA IVANA)

The post Sportski dan u Rognjima ove je godine posvećen Riječaninu Ivanu Ferderberu! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

RIJEKA I PGŽ (807)Sport (11165)