VIDEO: Snimao se kako juri 200 km/h samo koji trenutak prije tragedije u kojoj je poginuo mladi par

riportal - prije 3 mjeseca - link

E.Z. je i 2019. imao prometnu nesreću, u mjestu Kovačevac kod Nove Gradiške, piše Net.hr.

Muškarac koji je jučer smrtno stradao u nesreći na autocesti između Okučana i Novske i ranije je imao nesreću, a tada je poginula njegova trudna supruga.

Podsjetimo, 24-godišnjak je vozio BMW u smjeru Novske kada je udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega. On i 20-godišnjakinja poginuli su na licu mjesta, dok je dvogodišnje dijete prebačeno u Zagreb s teškim ozljedama.

Poginuli vozač E.Z. objavljivao je na društvenim mrežama videozapise svoje vožnje. Jedna od snimki objavljena je i na dan nesreće, nešto prije nesreće. Vozio je i 200 km/h dok su u pozadini udarale cajke.

Kako piše 24sata, E.Z. je i 2019. imao prometnu nesreću, u mjestu Kovačevac kod Nove Gradiške. Tada je preminula njegova mlada trudna supruga, nakon što je prevezena u Zagreb. Nažalost, doktori je nisu uspjeli spasiti.

Prema neslužbenim informacijama, baka trudnice vidjela je ozlijeđenu unuku kako leži na cesti te preminula od šoka, piše 24sata, a prenosi Net.hr.

The post VIDEO: Snimao se kako juri 200 km/h samo koji trenutak prije tragedije u kojoj je poginuo mladi par appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

autocesta (68)Crna kronika (2413)nesreća (271)smrt (106)Video (71)