Apel iz riječkog Azila za pse! U subotu se obnovlja prihvatilište, a zbog ozljede volontera mole dobre i vješte ljude da im pomognu

riportal - prije 2 mjeseca - link

Dragi ljubitelji životinja i svi oni koji žele pomoći, Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” poziva vas da se pridružite u važnoj akciji kako bi dragim njuškicama osigurali bolji i ugodniji boravak!

Riječki azil marljivo radi na realizaciji projekata koji će poboljšati uvjete života za sve pse pod njihovom skrbi.

”S velikim uzbuđenjem vas obavještavamo da je došlo vrijeme za betoniranje temelja za našu novu ambulantu. Ovo je korak koji će značajno unaprijediti našu sposobnost pružanja kvalitetne veterinarske njege našim štićenicima’, rekli su iz azila.

Nažalost, jedan od njihovih volontera se ozlijedio, te su u velikoj potrebi za dodatnom pomoći kako bi ovu akciju uspješno proveli.

”Pozivamo sve koji mogu pomoći da nam se pridruže sutra, u subotu, u 9 sati ujutro u našem azilu.

Svaka ruka nam je dragocjena i vaš doprinos može napraviti veliku razliku! Ako ste u mogućnosti doći i pomoći, molimo vas da nam to javite unaprijed kako bismo mogli bolje organizirati radove”, mole iz azila.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na broj: 091 133 11 62.

Ukoliko ne uspiju okupiti dovoljno ljudi, nažalost će morati odgoditi ovaj važan posao.

The post Apel iz riječkog Azila za pse! U subotu se obnovlja prihvatilište, a zbog ozljede volontera mole dobre i vješte ljude da im pomognu appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1245)RIJEKA I PGŽ (952)