Evo što nam sve donosi lipanj u Mošćeničkoj Dragi

novilist - prije 2 mjeseca - link

Nakon turistički vrlo uspješnog svibnja, TZ Općine Mošćenička Draga pripremila je i bogat program za lipanj, pa će se tako već danas, u subotu u 17 sati u Mošćeničkoj Dragi moći pogledati izložba oldtimera, a u Brseču od 20 sati nadalje zabaviti uz Pučku feštu Aurelija, bogatu gastro ponudu i nastup benda “Tutti bruti” na jogu.

U nedjelju, 2. lipnja na rasporedu je Promenadni koncert Gradske glazbe Sinj s početkom u 12 sati, te u 14 sati revijalna utakmica NK Draga – Veterani HNS, na igralištu u Mošćeničkoj Dragi i od 17 sati zabavu uz gastro ponudu na igralištu.

Novi koncert bit će u Dragi u subotu, 15. lipnja s početkom u 10.30 sati kada će se održati Promenadni koncert Limene glazbe iz Modene i GD Spinčići.

Zatim će se 22. i 23. lipnja održati jedriličarska regata– Sipar Internacional 2024, te 22. lipnja Malonogometni turnir “5 na 5 – Petrova”, tkođer uz zabavu i prigodnu gatronomsku ponudu. Koncem lipnja će se održati još i

Plivanje oko Istre RokOtok i to od 25. do 28. lipnja, te 28. i 29. lipnja Književni festival ” Sipar”, Mošćenička Draga.

Lipanj će se zaključiti uz otvorenje izložbe u Galeriji Eugen K. u Brseču 29. lipnja, a bit će to izložba fotografija autorice Barbare Essl “Lost Places – Luoghi abbandonati”.

 

Objava Evo što nam sve donosi lipanj u Mošćeničkoj Dragi pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Opatija (300)Rijeka & Regija (1219)