Bivša poslovnica banke u Puntu daje se u zakup

novilist - prije 2 mjeseca - link

Tvrtka Državne nekretnine kojoj je povjereno upravljanje nekretninama u državnom vlasništvu objavila je ovih dana još jedan javni poziv za zakup poslovnih prostora putem kojeg u desetogodišnji zakup daje 18 poslovnih prostora i šest garaža u Zagrebu, Osijeku, Puli, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima kao i u Puntu na otoku Krku.

Za zakup je u spomenutom otočnom lokalnom središtu tako ponuđen poslovni prostor kojeg je još donedavna koristila Erste banka, a koja je lani ondje zatvorila svoju poslovnicu.

Prema podacima iz poziva, najpovoljnijem novom korisniku u prizemlju zgrade smještene na adresi Obala 85, odnosno na središnjem obalnom trgu na raspolaganju će biti 90 četvornih metara poslovnih prostorija.

Iz oglasa kojeg je spomenuta državna tvrtka ovog tjedna objavila doznali smo i da je početna mjesečna neto zakupnina određena na 2.986,29 eura, a jamčevina u iznosu 8.958,87 eura.

Spomenuta će se nekretnina moći koristiti za obavljanje poslovnih aktivnosti, izuzev onih povezanih pružanjem usluga smještaja. Zainteresirani potencijalni zakupci imaju mogućnost razgleda ondje ponuđenog poslovnog prostora, a rok za predaju ponuda određen je do podneva, 20. lipnja ove godine.

Objava Bivša poslovnica banke u Puntu daje se u zakup pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Otoci (245)Rijeka & Regija (1231)