Stravična prijetnja. Sa sedam hitaca izrešetan auto kojeg koristi sportski direktor NK Osijeka

novilist - prije 2 mjeseca - link

Šokantan incident u Slavoniji – automobil kojim se koristi Portugalac Jose Boto, sportski direktor NK Osijeka noćas je propucan na parkiralištu u Šamačkoj ulici u Osijeku.

Jutarnji list doznaje kako je VW Arteon bio parkiran u prolazu između dviju zgrada, od kojih u jednoj živi ovaj sportski djelatnik.

S prednje strane je u vjetrobransko staklo na mjestu vozača ispaljeno čak sedam hitaca.

Ilustracija iStock / Youtube

Ilustracija iStock / Youtube

Pretpostavlja se da se sve dogodilo noćas, a prijetnju je prvi uočio Portugalac Alfredo Almeida kojeg je Boto nedavno doveo na mjesto koordinatora klupske omladinske škole. Almeida je jučer odvezao Bota u Zagreb odakle je ovaj odletio na kraći godišnji odmor u Portugal, a Almeida se vratio u Osijek i ostavio automobil gdje ga inače i Boto ostavlja, piše Jutarnji.

 

O tomu se oglasila osječka policija, ne navodeći detalje slučaja niti čije je vozilo, javlja Glas Slavonije.

– I PP Osiijek s ispostavom Čepin, danas u 8.57 sati, zaprimila je dojavu u oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranom u središtu Osijeka. U tijeku je očevid,  izvijestila je kratko Policijska uprava osječko-baranjska.

Automobil je oštećen u prolazu od Kapucinske prema Šamačkoj ulici.

 

Objava Stravična prijetnja. Sa sedam hitaca izrešetan auto kojeg koristi sportski direktor NK Osijeka pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2249)Jose Boto (23)NK Osijek (47)osijek (110)