Na moru pred Malinskom održana “Mića regata”

novilist - prije 2 mjeseca - link

Na moru pred Malinskom proteklog je vikenda održana već tradicionalna “Mića regata”, jedriličarsko natjecanje mladih jedriličarki i jedriličara u klasama Optimist i ILCA 4 (nekadašnji Laser).

Održana su tri plova po laganom maestralu, a u toj su prigodi najbolje u klasama ILCA 4, među djevojčicama, bile Lola Milovčić iz JK Plav, koja je osvojila prvo mjesto, i to ispred svoje klupske kolegice Sare Mavrić, i trećeplasirane članice JD Val, Dore Svast.

Foto JK Malinska

Kod dječaka je u istoj klasi pobijedio Niko Katunar iz JD Val, ispred Mara Bratonje iz JK Opatija te Nika Brauta, člana JK Punat.

U klasi Optimist prvo je mjesto u konkurenciji djevojčica osvojila Marta Hrabrić iz JK Vihor, ispred Tene Karlović i Ene Mohač, obiju članica JD Val.

Kod dečki je najbrži u proasku regatnog polja bio pak Niko Mikuličić iz JK Galeb, ispred drugoplasiranoga Alexa Matulje Valkovića iz JK Opatija, i trećeg Adriana Splait Justića, člana JK Galeb.

Ukupnom pobjednicom među optimistima, u konkureniciji djevojčica, postala je pak Marta Hrabrić iz JK vihor, a među dečkima Niko Mikuličić iz JK Galeb.

Objava Na moru pred Malinskom održana “Mića regata” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Otoci (245)Rijeka & Regija (1231)