WOW! Rijeka će dobiti svoj ‘East District’! Pogledajte kako će izgledati kompleks vrijedan 200 milijuna eura!

riportal - prije 2 mjeseca - link

DDG Grupa je ove nedjelje po prvi puta predstavila široj javnosti mega projekt planiran za realizaciju u istočnom dijelu Rijeke. Kako navode u Jutarnjem listu, ovaj projekt, vrijedan oko 200 milijuna eura, naziva se East District, dok je na službenoj web stranici poznat kao Rijeka East Gate.

Na mjestu napuštenog industrijskog pogona Istravina, u vlasništvu Podravke na Gornjoj Vežici u Rijeci, za otprilike pet godina trebao bi se izgraditi novi stambeno-poslovni kompleks s brendiranim hotelom, privatnim klinikama i ugostiteljsko-trgovačkim sadržajima. Ovaj “grad u gradu” će se u komercijalnom dijelu oslanjati na medicinski turizam, dok će u stambenom segmentu zadovoljiti veliku potražnju za novogradnjom, koje gotovo da nema u Rijeci.

Ukupna vrijednost ovog ambicioznog projekta, pod nazivom East District, procjenjuje se na 200 milijuna eura. Prvi korak za realizaciju projekta je izmjena Generalnog urbanističkog plana Rijeke,” navodi se u uvodu članka u Jutarnjem listu, dodajući kako je inicijativa već pokrenuta.

Novi kompleks u blizini KBC-a na Sušaku, će se sastojati od hotela, stambenih zgrada, poslovnih prostora…

The post WOW! Rijeka će dobiti svoj ‘East District’! Pogledajte kako će izgledati kompleks vrijedan 200 milijuna eura! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1246)RIJEKA I PGŽ (952)