Svjetlo za nju: Humanitarnom akcijom puštanja lampiona dobrih želja prikupljeno 1.290 eura za liječenje Ivane Berković

riportal - prije 2 mjeseca - link

Humanitarna akcija pod nazivom Svjetlo za nju organizirana 18. svibnja 2024. godine s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje otočanke Ivane Berković, uspješno je završena. U sklopu akcije, priređeno je emotivno puštanje lampiona dobrih želja koje je privuklo brojne sudionike i volontere.

Akcija je odrađena na gradskoj rivi u Krku, a ukupno je prikupljeno 1.290 eura, što će značajno pomoći pokriću troškova Ivaninog liječenja. Velik broj građana odazvao se pozivu za sudjelovanjem, dok su okupljeni volonteri nesebično pružili pomoć u organizaciji i provedbi ovog događanja.

Lampioni dobrih želja simbolizirali su nadu i podršku Ivani, a zajedništvo i solidarnost naše zajednice još su jednom došli do izražaja. U ugodnoj atmosferi u subotu uvečer stotinu lampiona osvijetlilo je nebo nad Krkom, noseći sa sobom tople poruke podrške i ozdravljenja.ž

– Dirnuti smo velikodušnošću naših sugrađana i zahvalni svima koji su sudjelovali. Ovo događanje pokazuje nam i dokazuje koliko zajednica može postići kada se udruži za plemenit cilj, kazali su organizatori ove akcije, predstavnici Humanitarne udruge Mir.

Ovom prigodom, od strane organizatora, posebna zahvalnost upućuj se prema svim volonterima koji su pomogli u provođenju akcije, kao i prema onima koji su akciju podržali: Grad Krk, Turistička zajednica Grada Krka, Policijska postaja Krk, Javna vatrogasna postrojba Grada Krka i Hrvatska kontrola zračne plovidbe. Zahvaljujući njihovoj pomoći, akcija je prošla bez ikakvih problema, a pritom je ostavila i snažan dojam.

The post Svjetlo za nju: Humanitarnom akcijom puštanja lampiona dobrih želja prikupljeno 1.290 eura za liječenje Ivane Berković appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Grad Krk (17)RIJEKA I PGŽ (953)