Sopić pred uzvratnu utakmicu finala Kupa: ‘Suđenje neću komentirati, a na ljeto dovodimo Buffona’

riportal - prije 2 mjeseca - link

U prvom dvoboju ovosezonskog finala Hrvatskog nogometnog kupa nije bilo ni pobjednika ni golova, Dinamo i Rijeka su prošloga tjedna odigrali 0-0 pa će se drama oko novog slavljenika u Kupu preseliti na riječku Rujevicu gdje će se ove srijede igrati uzvratna utakmica. Nakon dužeg vremena u ovom finalu vrijedi pravilo pogotka u gostima, a uzvratni susret iz redova kluba s Kvarnera najavio je trener Željko Sopić, piše Net.hr.

“Pjaca nije upitan za ovu utakmicu. Dobro je odradio terapije koje je trebao odraditi. Bio je na klupi protiv Osijeka. Selahi je trenirao, a odlučit ćemo sutra hoće li nastupiti. Samo spremni igrači će nastupiti protiv Dinama.”

Zatim se Sopić prisjetio svojih igračkih dana kada je igrao finale Kupa u dresu Zagreba protiv Dinama, pa odlučio podbosti: ”Suđenje neću komentirati.”

Rekao je strateg Bijelih da jedanaesterce ne vježbaju te da svoju igru neće prilagođavati nikome.

O problemima u svlačionici o kojima se piše…

“Ne želim takve gluposti komentirati. Niti sam čitao niti znam išta o tome. Nešto se mora pisati. Ostao sam zatečen. Nisam čitao portale ovih dana ništa. Čitam samo kad pobijedimo”, rekao je Sopić.

Za kraj, u svom stilu je prokomentirao na pitanje tko će stati na riječka vrata: “Branit će Zlomislić. Rekao sam to na početku sezone. U Superkupu? Buffona ćemo dovest…”, zaključio je Sopić.

The post Sopić pred uzvratnu utakmicu finala Kupa: ‘Suđenje neću komentirati, a na ljeto dovodimo Buffona’ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

HNK Rijeka (194)rijeka (1237)rujevica (23)Sport (9645)utakmica (61)