Savjetovanje o Godišnjem planu razvoja civilne zaštite za 2024. godinu

novilist - prije 2 mjeseca - link

Na stranicama E-konzultacija Grada Rijeke otvoreno je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području grada Rijeke s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje.

Kako ističu u Gradu Rijeci, ovo savjetovanje ostaje otvoreno do 19. lipnja ove godine. Tema kojom se bavi tiče se svih građana, a posebno predstavnika i zaposlenika Ministarstva unutarnjih poslova – Područnog ureda civilne zaštite Rijeka.

Predstavnici ovih službi su ujedno i zainteresirane javnosti koje se, uz sve ostale građane, pozivaju na uključivanje u ovo savjetovanje. Z

ainteresirana javnost se u postupak savjetovanja može uključiti ispunjavajući online obrazac za sudjelovanje dostupan na samom savjetovanju, a može se uključiti i upisujući svoje primjedbe i prijedloge u polje za komentiranje u dnu stranice savjetovanja, sve objavljeno na web stranici Grada Rijeke.

– U 2024. godini za razvoj sustava civilne zaštite planira se izdvojiti 2.381.440 eura, uz sredstva koja su izdvojena za opremanje, kao i kroz ustupanje prostora za rad partnerskim organizacijama u provedbi civilne zaštite, kažu u Gradu Rijeci.

Objava Savjetovanje o Godišnjem planu razvoja civilne zaštite za 2024. godinu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

civilna zaštita (9)grad rijeka (94)rijeka (1243)Rijeka & Regija (1219)